top of page

SOSTENIBILITAT

A Dverd treballem sempre seguint la nostra filosofia, respecte cap a la terra i els seus fruits. Per això vetllem per obtenir un producte compromès amb el medi ambient en tot el procés, des de la producció de les herbes al nostre hivernacle de Vilanova de Segrià fins al seu consum a les cuines de tot el territori. Si t’encurioseix saber com ho fem a continuació te’n fem cinc cèntims!

Producció:

210909_dVerd_031 (1).jpg
Diseño sin título (40).png

RESIDU 0:

Respecte per la terra.

La majoria de productes que utilitzem al nostre hivernacle són ecològics i lliures de químics. Així aconseguim que les herbes mantinguin intactes les seves propietats nutricionals, així com un gran respecte vers el medi ambient.

circuitcurt_negre.png

VENDA DE PROXIMITAT:

De tu a tu.

El nostre producte és de proximitat. Distribuïm als teus supermercats de confiança. Una gran opció perquè gaudeixis de les nostres herbes sempre fresques.

210909_dVerd_039 (1) (1) (1).jpg
017_dVert_AlfabregaMenta (1).jpg
Diseño sin título (39).png

TECNOLOGIA:

Màxim rendiment, mínim impacte.

Amb l’objectiu de minimitzar el consum d’aigua i l’ús de fertilitzants, per reduir al màxim la contaminació del medi ambient, hem invertit en tecnologia en la nostra caseta de reg i així aconseguir treure el màxim rendiment de l’aigua i l’abonat que necessiten les nostres plantes.

Comercialització:

Etiqueta Circular Reciclatge Dverd CAT.png

ENVASOS:

Reciclats & reciclables.

A Dverd estem compromesos amb el mediambient: Sempre treballem amb envasos reciclats, i el més important, 100% reciclables!

210909_dVerd_037 (1) (1).jpg
ecoembes logo.png

ECOEMBES:

Conscients del canvi.

Estem adherits a Ecoembes, l'organització que cuida del medi ambient mitjançant el reciclatge i l'ecodisseny dels envasos a Espanya. Anualment paguem una quota en funció del volum de residus que generem per tal que tots aquests plàstics puguin ser reciclats.

210909_dVerd_004 (1).jpg
Diseño sin título (36).png

CAIXES:

Van i tornen.

Per transportar les safates de les herbes des del nostre hivernacle fins als supermercats utilitzem caixes retornables, les quals es reutilitzen per evitar generar residus.

210909_dVerd_052 (1).jpg
bottom of page