top of page
059_dVerd_edited_edited.jpg

Família

dverd

Som pagesos des de sempre. Coneixem de primera mà el llenguatge de la naturalesa perquè durant molts anys ens vàrem dedicar a la producció de fruita.

 

A les Terres de Lleida, els fruiters sempre han estat un cultiu molt important. Però fa uns anys la desvalorització del  preu de la fruita ens va brindar l’oportunitat de reinventar-nos, i així ho vam fer.

 

No volíem deixar la pagesia, ens agrada la terra, recollir els seus fruits i gaudir mentre la treballem. El nostre pare, que sempre havia fet de pagès, ens havia ensenyat durant molts anys a cuidar-la, a saber quin grau d’humitat tenen les plantes, si necessiten aigua o no; només tocant la terra…

 

Teníem l’anhel de treballar un producte d’horta, que anés directament de l’hort a taula, i que la gent pogués gaudir del seu sabor genuí.

 

Horta de veritat, cuidada des del respecte cap a la terra i els seus fruits.

La pagesia

La nostra passió

Al deixar els fruiters, vàrem iniciar la nostra aventura ‘verda’.

 

Vàrem començar a plantar enciams com els d’abans, enciams ‘de veritat’! Al vendre’ls a l’engròs, eren tan sols un producte més i no era el nostre objectiu. No es tenia en compte el seu origen, la cura amb què havien estat plantats, cuidats i collits, per tal calia replantejar la situació i reinventar-nos de nou!

 

L’any 2010, seguint els consells d’un molt bon productor, conegut i amic va néixer dverd. El seu consell va ser clar; Amb les nostres aptituds per fer créixer vida, havíem de produir herbes per cuinar (culinàries) i comercialitzar-les nosaltres mateixos sota una marca pròpia. I així és com va néixer dverd.

 

La nostra aventura ‘verda’ ja era una realitat!

058_dVerd_edited.jpg
bottom of page