Search
 • dverd

PA FARCIT DE MOZZARELLA EMMENTAL AMB UNA PICADA D'ALL I CERFULL

Updated: May 15, 2020

[CAT/ESP]

[CAT]

La recepta que us portem en aquesta entrada és ben senzilla i capritxosa a la vegada. Plena de gustos autèntics i explosius! I és que no et podràs resistir a preparar-la ni a cuinar-la. 


Aquest pa farcit amb una espectacular picada d'all i cerfull és ideal per fer matar el cuquet de la gana, per assaborir-lo en un bon aperitiu, per acompanyar qualsevol plat principal o bé per a qualsevol sopar improvisat.


Ja que es pot deixar llest una bona estona i en el moment es vulgui servir, només s'ha de posar al forn 2 minuts.


Per menjar-lo, només cal anar tibant els bocinets de pa que queden impregnats de mantega, formatge, all i cerfull.


Som-hi doncs, davantal posat i mans a la cuina!


Què necessitem?


Ingredients (per a 4-6 persones):

 • 1 barrot de 400 gr.

 • 100 gr de formatge Emmental.

 • 100 gr de Mozzarella.

 • 75 gr de mantega fosa.

 • 2 grans d'all.

 • 1/2 paquet de cerfull dVerd.

 • Sal i pebre.

Mètode:


1. Comencem preparant la picada d'all i cerfull. Al morter posem els alls pelats, el cerfull i una mica de sal i pebre. Piquem fins a tenir, més o menys, una pasta. Afegim la mantega i barregem. Podeu fer aquest pas també amb qualsevol robot de cuina.


2. Amb un ganivet de serra fem talls al pa i forma diagonal, sense arribar fins a baix. Després repetim els talls en la direcció contrària. El pa quedarà marcat en forma de rombes units per la part inferior.


3. Seguidament tallem els formatges a trossets menuts i els anem posant entre els talls del pa, de manera que quedin ben repartits.


4. Finalment repartim la mantega amb all i cerfull per tots els talls amb l'ajuda d'una cullereta.


5. Emboliquem el pa amb paper d'alumini i l'introduïm al forn ja preescalfat, durant uns 15 minuts a 170 º.


PAN RELLENO DE MOZZARELLA EMMENTAL CON UNA PICADA DE AJO Y PERIFOLLO


[CAST]


La receta que os traemos en esta entrada es bien sencilla y caprichosa a la vez. Llena de sabores auténticos y explosivos! Y es que no te podrás resistir a prepararla ni a cocinarla.


Este pan relleno con una espectacular picada de ajo y perifollo es ideal para matar el gusanillo del hambre, para saborearlo en un buen aperitivo, para acompañar cualquier plato principal o bien para cualquier cena improvisada.


Ya que se puede dejar listo un buen rato y en el momento se quiera utilizar, sólo tiene que ponerse en el horno 2 minutos.


Para comerlo, basta con ir tensando los pedacitos de pan que quedan impregnados de mantequilla, queso, ajo y perifollo.


Vamos pues ¡delantal puesto y manos en la cocina!


¿Qué necesitamos?


Ingredientes (para 4-6 personas):

 • 1 barrote de 400 gr.

 • 100 gr de queso Emmental.

 • 100 gr de Mozzarella.

 • 75 gr de mantequilla derretida.

 • 2 dientes de ajo.

 • 1/2 paquete de perifollo dVerd.

 • Sal y pimienta.


Método:


 1. Comenzamos preparando la picada de ajo y perifollo. En el mortero ponemos los ajos pelados, el perifollo y un poco de sal y pimienta. Picamos hasta tener, más o menos, una pasta. Añadimos la mantequilla y mezclamos. Podéis hacer este paso también con cualquier robot de cocina.

 2. Con un cuchillo de sierra hacemos cortes en el pan pan y forma diagonal, sin llegar hasta abajo. Después repetimos los cortes en la dirección contraria. El pan quedará marcado en forma de rombos unidos por la parte inferior.

 3. Seguidamente cortamos los quesos en trocitos pequeños y los vamos poniendo entre los cortes del pan, de manera que queden bien repartidos.

 4. Finalmente repartimos la mantequilla con ajo y perifollo por todos los cortes con la ayuda de una cucharilla.

 5. Envolvemos el pan con papel de aluminio y lo introducimos en el horno ya precalentado, durante unos 15 minutos a 170º.

50 views0 comments

Recent Posts

See All

VOLS DIR-NOS

ALGUNA COSA?

ENS CULTIVEN

AQUÍ:

©2019 dverd. Política de privacitat i avís legal. Política d'ús de cookies. Registre sanitari: R.S.I.P.A.C.: 24.04212/CAT | R.G.S.A.: 24.01517/L. Atribucions Icones

By Red Flavors